Sort

Canton GLE 30 Par

Grå

AIWA Boomblaster DAB+, Kassette, Bluetooth og CD

Elipson Heritage XLS 11

Elipson Heritage XLS 11 byder på mange af de samme teknologier som storebror XLS 15, men i et mere kompakt format. Prisen er for 1 stk. Ønsker man stande som vist på nogle af billederne kan disse tilkøbes. 

På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
5.999,00 kr

Fransk Retro - fremstillet i Frankrig

Elipson Heritage XLS 11 er en trevejs basreflekshøjttaler med et helt igennem vintage-look. Elipson Heritage XLS 11 er lillebror til Elipson Heritage XLS 15 og overtager elementerne fra dens succes, samtidig med at den har et mere kompakt format, der passer bedre ind i ethvert interiør. Den 21 cm store bashøjttaler sikrer en god tilstedeværelse af basen, mens de to domeenheder til mellemtone og diskant sikrer en fyldig og afbalanceret gengivelse. Elipson Heritage XLS 11 har også en justerbar mellemtone- og diskantforstærkning for at sikre, at lyden altid er optimal. 

  • Vintage design
  • 8" bas
  • Bredt harmonisk område
  • Justerbar forstærkning

Bas

Vintage Elipson Heritage XLS 11-højttaleren nyder godt af mange års knowhow fra det ældste franske hi-fi-mærke. Den har en stor basenhed med en diameter på 21 cm. Som den lidt større bas, der er med Elipson Heritage XLS 15, har denne højttaler en membran, der er designet i cellulosefibre. Dette gør det muligt at drage fordel af en højttaler, der på ideelt vis kombinerer stivhed og lethed, som flytter luften meget effektivt og meget hurtigt. Elipson Heritage XLS 11's woofer er desuden kombineret med en stor svingspole og en kraftig magnetsamling for at give en intens og kraftig bas. Elipson Heritage XLS 11 er således i stand til effektivt at gå ned til 45 Hz. 

Mellemtone

Den 21 cm store bas i Elipson Heritage XLS 11 er kombineret med en 55 mm diameter forbehandlet domeenhed til gengivelse af mellemtoneområdet. Denne højttaler har den særlige egenskab, at den kan dække næsten tre oktaver i de mest følsomme frekvensområder af vores auditive perception. Det betyder, at gengivelsen af mellemtonen er mere fri og perfekt sammenhængende med det øvre register. Dette gør det også muligt for Elipson Heritage XLS 11 at begrænse forvrængning til et strengt minimum, hvilket giver lytteren et fyldigt, naturligt og velskåret mellemtoneområde. 

Diskant

Gengivelsen af de høje toner er overladt til en silkedome diskanthøjttaler med en diameter på 22 mm. Denne er direkte afledt af den gennemprøvede diskanthøjttaler, der findes på højttalerne i Elipson Prestige Facet-serien. Den anvendes af Elipson-ingeniører på grund af dens evne til at vise et fremragende transientregime samt dens perfekte kontrol af høje frekvenser op til 25 kHz.

Mulighed for justering

For at sikre, at lyden altid er optimal og i harmoni med lytteren, kilden eller rummet, kan du med Elipson Heritage XLS 11-højttaleren nemt justere responsen i mellemtone og diskant. For at gøre dette har den to kontakter på frontpanelet: den første er dedikeret til diskanten, mens den anden er ansvarlig for mellemtonen. Hver kontakt gør det muligt at justere højttalerens forstærkning med + eller - 1 dB i mellem- eller diskantregisteret. 

Som alle højttalere fra det franske mærke har Elipson Heritage XLS 11 et robust kabinet. Kabinettet er fremstillet af tykke træfibre med middelhøj densitet og har interne forstærkninger, der begrænser vibrationer og skadelige resonanser. Højttalerkabinettet kan placeres på gulvet på to forskellige måder: enten på en flad sokkel, der er monteret som standard, eller på en skrå sokkel, der kan fås som ekstraudstyr. Sidstnævnte har en udadbuet form for at hæve Elipson Heritage XLS 11-højttaleren yderligere og optimere fasen. Endelig er skrueterminalerne på Elipson Heritage XLS 11 kompatible med kraftige kabler, bananstik og gafler. 


XLS-11-Elipson

"Elipson have done a fine job in voicing the XLS 11 and an even better one it bringing it to market at such a reasonable price."

the ear.net - Juli 2022

"Og det er næppe muligt at finde et sæt nye trevejshøjttalere i ægte valnøddefiner til en billigere pris. Til prisen får man et lydbillede, der er ganske behageligt og med en passende skæg-og-ballade-faktor."

Lyd&Billede, November 2022

Mulighed for stande

Der kan tilkøbes stande til Elipson Heritage XLS 11. Standene leveres i en pakke med 4 stk (to til hver højttaler). 

eli_heritage-xls11_stand

Specifikationer

Type
Kompakt højttaler - 3 vejs - Bass - refleks


Port
Udfladet - frontport - Afstemt frekvens: 37 Hz


Effekt
130 W RMS


Drevenheder
Mid-bass : 8" cellulosemasse Mellemtone : 2,2''' belagt kuppel Diskant : 0,87" silkekuppel


Crossover - Fc
850 & 5000 Hz - 12dB/12dB-12dB-12dB/18dB

Frekvensrespons (土3dB) 45-25 000 Hz

Niveauregulering af diskant og mellemtone og frontplade
- 1 dB / 0 dB (Ref) / + 1 dB


Anbefalet effektforstærker
50 - 150 W


Følsomhed
90 dB / 1W / 1m


Impedans
6 Ohm (min. 3,4 Ohm @ 2600 Hz)

H x W x D : 560 x 320 x 270/278 mm

17 kg (netto) 


Mere information
Farve Valnød
Højttaler Anvendelse Gulvhøjttaler
Højttaler Type Passiv
Special Price 4.999,00
Mærke Elipson
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!
Mere fra Elipson