0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Sort Sort
  • Rød Rød
  • Hvid Hvid

Elipson Chroma 400 RIAA OM10

Hurtigt overblik

Anden generation af Elipsons nye pladespillere. Fremstillet på Elipsons fabrik i Frankrig i ægte fransk design. Pladespilleren har indbygget forforstærker (phono) og knap til hastighedsskifte. 

Lager status: På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage

3.499,00 kr
Stil et spørgsmål

* Påkrævede felter

3.499,00 kr

Detaljer

Fransk Designer Pladespiller

Elipson Chroma 400 RIAA er en high-tech pladespiller bygget til musikalitet med respekt for fortiden. Designet fra bunden af Elipsons franske design team og opfølger til den populære Elipson Omega 100 RIAA. 

Unikke æstetiske kvaliteter

Elipson Chroma 400 RIAA er lavet i lækkert højglans finish i tre forskellige farver, som martchers Elipsons ikoniske Planet højttalere. Dens silhuet, finish og omhyggelige konstruktion er en hyldest til sofistikeret fransk design. Ikke en skrue er synlig, dækslet er målrettet, og vinklerne er afrundet til et mere elegant udseende. Det højteknologiske design skaber en kontrast til nostalgien, som en pladespiller fremkalder.  

Hver af Chroma 400 pladespillerens funktioner er nøje udviklet til formålet. Dens tonearm, designet af Elipsons ingeniører og fremstillet i kulfiber og er udstyret med en dansk produceret Ortofon OM10 pick up. Motoren er affjeret og trækker en kugleleje trukket drejeplade. Der er mulighed for at afspille til 33, 45 og 78 omdr./min med automatisk hastighedsskifte via en knap. Derved undgår man at skulle skifte rem, når der skal skiftes hastighed. 

Indbygget RIAA

En premium phono forforstærker (RIAA) gør det muligt at forbinde pladespilleren til enhver forstærker. 

Verdens eneste forforstærkede pladespiller, som er "Made in France"

Elipson pladespilleren er designet og bygget i Frankrig og er et testamente til exceptionelt håndværk. Et team af lidenskabelige eksperter sikrer, at Elipson-pladespillere fremstilles med samme omsorg og opmærksomhed for detaljer hver dag.

Specifikationer

Chassis: Lacquered PMMA

RIAA 

Plate: Pressed steel

Tonearm: Carbon

Pickup: Ortofon OM10

Centralizer: Aluminium

Dimensions (W x H x D)450 x 120 x 380 mm

Yderligere information

Trådløs teknologi Nej
Hastighed 45 omdr, 33 omdr, 78 omdr
Pickup Ortofon OM10
Indbygget RIAA Forforstærker Ja
Mærke Elipson

Produkt spørgsmål

No Questions

Relaterede Produkter