Elipson Chroma 400 RIAA OM10

Elipson Chroma 400 RIAA OM10

Sort

Elipson Chroma 400 Carbon 2M Red Black

Elipson Chroma 400 RIAA BT OM10

Fransk fremstillet pladespiller med alle features: Indbygget forforstærker, bluetooth og knap til ændring af hastighed. Fås i tre farver.
Få tilbage - 1 -2 dages leveringstid
Kun %1 tilbage
Ned til 2.499,00 kr Normalpris 4.499,00 kr

Fransk Designer Pladespiller med Bluetooth

Omega Chroma 400 RIAA BT er en high-tech pladespiller bygget til musikalitet med respekt for fortiden. Chroma 400 serien er opfølgning til den populære Omega serie. Chroma 400 produkterne er alle i lækker højglans farver med kulfiber arm. Ønsker man et lidt billigere alternativ, så fremstiller Elipson også Chroma 200 serien, som har aluminum tonearm og mat finish. 

Unikke æstetiske kvaliteter

Elipson Chroma 400 RIAA BT er lavet i lækkert højglans finish i tre forskellige farver, som martchers Elipsons ikoniske Planet højttalere. Dens silhuet, finish og omhyggelige konstruktion er en hyldest til sofistikeret fransk design. Ikke en skrue er synlig, dækslet er målrettet, og vinklerne er afrundet til et mere elegant udseende. Det højteknologiske design skaber en kontrast til nostalgien, som en pladespiller fremkalder.  

Hver af Chroma 400 pladespillerens funktioner er nøje udviklet til formålet. Dens tonearm, designet af Elipsons ingeniører og fremstillet i "kulfiber og er udstyret med en dansk produceret Ortofon OM10 pick up. Motoren er affjeret og trækker en kugleleje trukket drejeplade. Der er mulighed for at afspille til 33, 45 og 78 omdr./min.

Indbygget RIAA & Bluetooth

En premium phono forforstærker (RIAA) gør det muligt at forbinde pladespilleren til enhver forstærker. Vil du slippe for kablet, så har Elipson Chroma 400 RIAA BT indbygget bluetoothsender, så du kan sende musikken til dit anlæg eller aktive højttalere trådløst. Bemærk, at der ikke er volumejustering på pladespilleren, så aktive højttalere med indbygget volumekontrol er at foretrække. 

Hver af Chroma 400 pladespillerens funktioner er nøje udviklet til formålet. Dens tonearm, designet af Elipsons ingeniører, er udstyret med en dansk produceret Ortofon OM10 pick up. Motoren er affjeret og trækker en kugleleje trukket drejeplade. Der er mulighed for at afspille til 33, 45 og 78 omdr./min.

USB udgang

USB udgangen gør det muligt at tage en digital kopi af dine plader. 

Verdens eneste forforstærkede pladespiller, som er "Made in France"

Elipson pladespilleren er designet og bygget i Frankrig og er et testamente til exceptionelt håndværk. Et team af lidenskabelige eksperter sikrer, at Elipson-pladespillere fremstilles med samme omsorg og opmærksomhed for detaljer hver dag.

Anmeldelser

Elipson Chroma 400
This is one of the very best turntables in its price range on the market
AV Forums Recommended

Verdict
A capable and engaging turntable tha delivers excellent plug-and-play performance


Specifikationer

Chassis: Lacquered PMMA

RIAA 

Bluetooth Apt-X

Plate: Pressed steel

Tonearm: Carbon

Pickup: OrtofonOM 10

Centralizer: Aluminium

Dimensions (W x H x D)450 x 120 x 380 mm

Mere information
Trådløs teknologi Bluetooth
Hastighed 45 omdr, 33 omdr, 78 omdr
Pickup Ortofon OM10
Indbygget RIAA Forforstærker Ja
Mærke Elipson
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!