0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Sort Sort
  • Rød Rød
  • Hvid Hvid

Elipson Chroma 400 OM10

Hurtigt overblik

Opfølger til Elipsons populære Omega 100 pladespiller. Med speedbutton, glasfiber tonearm og formonteret OM10 Pickup fra Ortofon. 

Lager status: På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage

Pris: 2.995,00 kr

Special Price 2.495,00 kr

Stil et spørgsmål

* Påkrævede felter

Pris: 2.995,00 kr

Special Price 2.495,00 kr

Detaljer

Fransk Designer Pladespiller

Chroma 400 er en high-tech pladespiller bygget til musikalitet med respekt for fortiden. Designet fra bunden af Elipsons franske design team, som også stod bag den første generation - Omega 100. I den nye opdaterede Chroma 400 version er der blevet plads til en række forbedringer med blandt andet ny motor, løftearm og re-designet tonearm. 

Unikke æstetiske kvaliteter

Elipson Chroma 400 er lavet i lækkert højglans finish i tre forskellige farver, som martchers Elipsons ikoniske Planet højttalere. Dens silhuet, finish og omhyggelige konstruktion er en hyldest til sofistikeret fransk design. Ikke en skrue er synlig, dækslet er målrettet, og vinklerne er afrundet til et mere elegant udseende. Det højteknologiske design skaber en kontrast til nostalgien, som en pladespiller fremkalder.  

Hver af Chroma 400 pladespillerens funktioner er nøje udviklet til formålet. Dens tonearm, designet af Elipsons ingeniører og fremstillet i "kulfiber og er udstyret med en dansk produceret Ortofon OM10 pick up. Motoren er affjeret og trækker en kugleleje trukket drejeplade. Der er mulighed for at afspille til 33, 45 og 78 omdr./min.

Verdens eneste forforstærkede pladespiller, som er "Made in France"

Elipson pladespilleren er designet og bygget i Frankrig og er et testamente til exceptionelt håndværk. Et team af lidenskabelige eksperter sikrer, at Elipson-pladespillere fremstilles med samme omsorg og opmærksomhed for detaljer hver dag.

Specifikationer

Chassis: Lacquered PMMA

Plate: Pressed Steel

Tonearm: Carbon

Cartridge: OrtofonOM 10

Centralizer: Aluminium

Dimensions (W x H x D)450 x 120 x 380 mm

Yderligere information

Trådløs teknologi Nej
Hastighed 45 omdr, 33 omdr, 78 omdr
Pickup Ortofon OM10
Indbygget RIAA Forforstærker Nej
Mærke Elipson

Produkt spørgsmål

No Questions

Relaterede Produkter