Sort

TEAC AP-505 Power Amplifier Sort

Sort

Elipson Chroma 200 RIAA BT OM10

Elipson Chroma 200 RIAA Black OM10

Designet og produceret af Elipson i hjemlandet Frankrig med dansk Ortofon pick up. Pladespilleren har indbygget RIAA/Phono forforstærker.
Få tilbage - 1 -2 dages leveringstid
Normalpris 2.999,00 kr Specialpris 1.999,00 kr

Fransk Designer Pladespiller

Elipson Chroma 200 RIAA nyder godt af alle de nyskabelser, der er udviklet af Elipson til Omega 100 og nye opdatere features. En high-tech pladespiller bygget til musikalitet med respekt for fortiden. 

Unikke æstetiske kvaliteter

Elipson Chroma 200 RIAA er designet til at tilbyde en strømlinet, fornøjelig brugeroplevelse. Dens silhuet, finish og omhyggelig konstruktion er en hyldest til sofistikeret fransk design. Ikke en skrue er synlig, dækslet er målrettet, og vinklerne er afrundet til et mere elegant udseende. Det højteknologiske design skaber en kontrast til nostalgien, som en pladespiller fremkalder. 

Indbygget RIAA / Phono

En premium phono forforstærker (RIAA) gør det muligt at forbinde pladespilleren til enhver forstærker via en almindelig RCA analog indgang. 

Hver af Chroma 200 pladespillerens funktioner er nøje udviklet til formålet. Dens tonearm, designet af Elipsons ingeniører, er udstyret med en dansk produceret Ortofon OM10 pick up. Motoren er affjeret og trækker en kugleleje trukket drejeplade. Der er mulighed for at afspille til 33, 45 og 78 omdr./min.

Verdens eneste forforstærkede pladespiller, som er "Made in France"

Elipson pladespilleren er designet og bygget i Frankrig og er et testamente til exceptionelt håndværk. Et team af lidenskabelige eksperter sikrer, at Elipson-pladespillere fremstilles med samme omsorg og opmærksomhed for detaljer hver dag.

Specifikationer

RIAA indbygget 

Frequency Response (±3 dB)25Hz-20KHz (-3 dB/+1 dB)

Chassis: Matt Black PVC

Plate: Pressed steel

Tonearm: Aluminium

Cartridge: Ortofon OM 10

Centralizer :Polyamid

Dimensions: (W x H x D)450 x 120 x 380 mm

Weight: 5kg

Mere information
Farve Sort
Hastighed 45 omdr, 33 omdr, 78 omdr
Pickup Ortofon OM10
Indbygget RIAA Forforstærker Ja
Mærke Elipson