Sort

Elipson Chroma 200 RIAA Black OM10

Sort

Elipson Chroma 400 OM10

Elipson Chroma 200 RIAA BT OM10

Designet og produceret af Elipson i hjemlandet Frankrig med dansk Ortofon pick up. Pladespilleren har indbygget RIAA, USB udgang og bluetooth.
Produktet er udgået
Normalpris 3.999,00 kr Specialpris 1.999,00 kr

Fransk Designer Pladespiller

Chroma 200 RIAA Bluetooth nyder godt af alle de nyskabelser, der er udviklet af Elipson til Omega 100. En high-tech pladespiller bygget til musikalitet med respekt for fortiden. Chroma er anden generation og følger op på den store success fra Elipsons Alpha 100 RIAA BT pladespiller. 

Unikke æstetiske kvaliteter

Elipson Chroma 200 RIAA Bluetooth er designet til at tilbyde en strømlinet, fornøjelig brugeroplevelse. Dens silhuet, finish og omhyggelige konstruktion er en hyldest til fransk design. Designeren bag er den folkekære Jean-Yves Le Porcher. Ikke en skrue er synlig, dækslet er målrettet, og vinklerne er afrundet til et mere elegant udseende. Det højteknologiske design skaber en kontrast til nostalgien, som en pladespiller fremkalder. 

Indbygget RIAA & Bluetooth

En premium phono forforstærker (RIAA) gør det muligt at forbinde pladespilleren til enhver forstærker. Vil du slippe for kablet, så har Elipson Alpha 100 RIAA BT indbygget bluetoothsender, så du kan sende musikken til dit anlæg eller aktive højttalere trådløst. Bemærk, at der ikke er volumejustering på pladespilleren, så aktive højttalere med indbygget volumekontrol er at foretrække. 

Hver af pladespillerens funktioner er nøje udviklet til formålet. Dens tonearm, designet af Elipsons ingeniører, er udstyret med en dansk produceret Ortofon OM10 pick up. Motoren er affjeret og trækker en kugleleje trukket drejeplade. Der er mulighed for at afspille til 33, 45 og 78 omdr./min. Ønsker man at opgradere på pickup'en kan man tilkøbe en Sumiko Oyster eller en Goldring E3.

USB udgang

USB udgangen gør det muligt at tage en digital kopi af dine plader. 

Verdens eneste forforstærkede pladespiller, som er "Made in France"

Elipson pladespilleren er designet og bygget i Frankrig og er et testamente til exceptionelt håndværk. Et team af lidenskabelige eksperter sikrer, at Elipson-pladespillere fremstilles med samme omsorg og opmærksomhed for detaljer hver dag.

Specifikationer

RIAA indbygget 

Bluetooth Apt-X

USB udgang 

Frequency Response (±3 dB)25Hz-20KHz (-3 dB/+1 dB)

Chassis: Matt Black PVC

Plate: Pressed steel

Tonearm: Aluminium

Cartridge: Ortofon OM 10

Centralizer :Polyamid

Dimensions: (W x H x D)450 x 120 x 380 mm

Weight: 5kg

Mere information
Farve Sort
Trådløs teknologi Bluetooth
Hastighed 45 omdr, 33 omdr, 78 omdr
Pickup Ortofon OM10
Indbygget RIAA Forforstærker Ja
Mærke Elipson