Sort

Tangent Ampster BT II & Q Acoustics 3010i

Alu

Pro-Ject Clamp IT

Pro-Ject Juke Box S2

EISA vindende pladespiller med indbygget forstærker, bluetooth modtager og meget andet. Tilslut blot et par passive højttalere og du er klar til at afspille. 

På leverandørs lager - FORVENTET leveringstid 2 - 6 uger. Forbehold for udsolgt.
Kun %1 tilbage

Pladespiller med Forstærker 

Pro-Ject Juke Box S2 pladespilleren er ekstremt alsidig og har en phono-forforstærker og en 50-watts forstærker indbygget. Sidstnævnte leverer en realistisk og dyb lyd til dine passive højttalere. Pro-Ject Juke Box S2 spiller ikke kun vinylplader, men har også en Bluetooth-modtager til streaming af musik fra en smartphone, tablet, computer eller kompatibelt tv. Derudover er en RCA-indgang placeret på bagsiden af Pro-Ject Juke Box S2, så du kan tilslutte enhver analog stereokilde til pladespilleren og bruge Pro-Ject Juke Box S2's forstærker til at drive højttalerne. Lydstyrken kan justeres fjernbetjeningen eller lydstyrkekontrollen på pladepladens frontpanel. Dette niveau vises derefter på LCD-skærmen på Pro-Ject Juke Box S2 pladespilleren.

Pro-Ject Juke Box S2  har også adskillige  andre udgange, inklusive en phono-udgang til brug af en ekstern forforstærker eller anden hi-fi-forstærker med en phono-indgang. Der er også en linjeudgang til digitalisering af vinylplader. 

Pro-Ject Juke Box S2 Pro-Ject Juke Box S2

Pro-Ject Juke Box S2 er udstyret med en 300 mm akrylplade placeret på en rustfrit stålplade i en bronzering og drives af et remsystem. Denne konfiguration sikrer en hastighedsvarians på kun 0,8% for 33 rpm plader og 0,7% for 45 rpm plader.

For at afspille LP-LP'er effektivt er Pro-Ject Juke Box S2 pladespilleren udstyret med en Pick it 25A pickup, som er udviklet i samarbejde mellem Pro-Ject og Ortofon i anledning af 25-års jubilæum for Pro-Ject. 

Pro-Ject Juke Box S2 Pro-Ject Juke Box S2

Pro-Ject Juke Box S2 pladespilleren er kompakt og stilfuld og er en alsidig løsning til at opdage eller genopdage verdenen af vinylplader, mens du nyder fordelene ved trådløs musik. Når den er tilsluttet et par kompakte eller gulvstående højttalere, sikrer Pro-Ject Juke Box S2's 50-watt forstærker fyldig, detaljeret lydgengivelse af dine plader, bluetooth-musik, cd'er og meget mere. 

Prisvinder

Pro-Ject Juke Box S2 pladespilleren har modtaget en prestigefyldte EISA award for bedste produkt i sin kategori. 

Pro-Ject Juke Box S2 Eisa Award

Features

Power output 2 x 50 Wats (4 Ohm)
Outputs Speakers, Line out (fixed), Variable Out, Phono out
Inputs Bluetooth, 1x Line (analogue)
Speed 33, 45 (manual speed change)
Principle Belt drive
Speed variance 33: 0.8% 45: 0.7%
Wow & flutter 33: 0.29% 45: 0.27%
Platter 300 mm acrylic
Main bearing Stainless steel in bronze bushing
Tonearm 8.6” aluminium
Effective arm length 218.5 mm
Overhang 22.0 mm
Effective tonearm mass 8.0 g
Counterweight for mass 3 - 5.5 g (pre-mounted)
Tracking force range 0 - 25 mN (18 mN pre-adjusted)
Included accessory Power supply, dust cover, remote control
Power consumption 150 W max
Dimensions 415 x 118 x 334 mm (WxHxD)
Weight 5 kg net

Mere information
Trådløs teknologiBluetooth
Hastighed45 omdr, 33 omdr
PickupPro-Ject Pick it 25A
Indbygget RIAA ForforstærkerJa
MærkePro-Ject