0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Den klassiske grammofon eller pladespiller er for alvor kommet tilbage. Vi har samlet nogle af markedets mest unikke og gennemførte modeller her på siden. Desuden har vi et bredt udvalg af tilbehør til pladespillere. 

Der findes et hav af pladespillere i alle priskategorier lige fra billige USB pladespillere til de helt dyre audiofile pladespillere, som de færreste har råd til. 

Leder man efter en seriøs pladespiller, så er det en god ide at kigge efter hvilket pick-up der følger med eller anbefales at købe til. Der findes en del producenter af pick-up og vi kan i Danmark glæde os over, at en af de helt store er danske Ortofon, som forsat producerer i Danmark. 

Når man vælger en pladespiller skal man også overveje om man har brug for en pladespiller med indbygget RIAA og eventuelt bluetooth. Det er nødvendigt at have RIAA indbygget eller have en separat RIAA forstærker, hvis ens anlæg eller aktive højttalere ikke har en phono indgang. Bluetooth er smart, hvis man ikke har lyst eller mulighed for at trække et kabel fra sin pladespiller til sit anlæg eller aktive højttalere. 

Er du tvivl om hvilken du skal vælge en pladespiller med rem eller med direkte motor, så har vi i vores blog gennemgået fordele og ulemper. 

Pladespiller

Sorter faldende

   

1 til 12 af 214

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

   

1 til 12 af 214

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5