Sort

POWERGRIP YG-2 sort

Sort

Logitech Harmony Elite

Jabra Elite 85h sort

Designet til uovertruffen lydkvalitet og opkald.
De trådløse Jabra Elite 85h around-ear hovedtelefoner har Smart Active Noise Cancellation og HearThru indstilling for den bedst mulige lyd, uanset situationen.

Midlertidigt udsolgt
1.699,00 kr

Jabra Elite 85h

Jabra Elite 85h er en vejrbestandig model og giver op til 36 timers batteritid. 
Den integrerer en intelligent 
aktiv støjreduktion, der tilpasser gengivelse i henhold til de eksterne elementer. Udviklingen af Jabra Elite 85h-headsettet er designet til at give perfekt lydklarhed og kan præcist justeres fra dens dedikerede kontrolapp til IOS og Android.

Jabra Elite 85h: intelligent støjreduktion 

Højdepunktet i dette Jabra Elite 85h Bluetooth-headset er uden tvivl den intelligente aktive støjreduktion, der kan reagere og tilpasse sig miljøet. Til dette formål indeholder Jabra Elite 85h støjreduktionshovedtelefoner ikke mindre end 8 mikrofoner, hvoraf 4 specifikt er dedikeret til aktiv støjreduktion til i realtid at analysere det akustiske miljø og de omgivende lyde for at tilpasse støjreduktionen. 3 af de 8 mikrofoner gør det nemt for dem at ringe op. Under konverteringen er de andre 6 mikrofoner opfordret til effektivt at filtrere vindstøj og omgivelsesstøj. Jabra Elite 85h gør det muligt at foretage opkald med stor klarhed og besvare telefonen, selv i støjende eller ekstreme miljøer.

Jabra Elite 85h Bluetooth-headset analyserer i realtid det akustiske miljø og de omgivende lyde for at tilpasse lydgengivelsen.

Jabra Elite 85h: Alexa, Google Assistant og Siri 

Ud over telefonopkald kan de mange mikrofoner i Jabra Elite 85h aktivt støjdæmpende headset praktisk bruges til at oprette forbindelse til Amazon Alexa , Google Assistant og Siri stemmeassister, der er installeret på den mobile enhed, som headsettet er knyttet til . Det er let at aktivere guiden takket være en dedikeret knap på headsettet til Jabra Elite 85h Bluetooth-headset.Det er derefter muligt nemt at kontrollere musikken uden at skulle tage din smartphone ud af lommen. Bare spørg din assistent om at ændre musikken, sænke lydstyrken, starte din foretrukne afspilningsliste eller sætte musikken på pause for at udføre dine anmodninger. 
Jabra Elite 85h hovedtelefoner med stemmeassistenter Alexa, Siri og Google Assistant stopper ikke ved styring af musik og kan også besvare alle dine anmodninger. 
Det er muligt at anmode om dagens nyheder, udetemperaturen, kalenderaftaler, samt at tilføje et produkt til din indkøbsliste osv.

Jabra Elite 85h Bluetooth-headset er kompatibelt med Alexa, Google Assistant og Siri stemmeassistenter.

Jabra Elite 85h: Bluetooth-kontrolapplikation 

Som specialist i headset har Jabra udstyret Jabra Elite 85h Bluetooth-headset med to enheder i på 40 mm diameter . Disse giver perfekt lydklarhed over hele det reproducerede spektrum, der let strækker sig fra 10 Hz til 20 kHz. For at optimere lyden afhængigt af den kilde, som headsettet er knyttet til, eller brugerens præferencer, har støjdæmpende hovedtelefoner Jabra Elite 85h en kontrolapp til iOS og Android, som det er muligt at justere på forskellige lydparametre.

Jabra Elite Bluetooth-headset har en kontrolapplikation, der nemt kan tilpasse lydgengivelsen.

Med en Bluetooth 5.0-controller kan Jabra Elite 85h headset let parres med enhver smartphone, tablet eller computer. Dens store batteri giver en brugstid på 36 timer (med aktiveret støjreduktion) sikrer dig at ledsage dig hele dagen lang. En hurtig opladningstilstand giver dig mulighed for at gendanne op til 5 timers batterilevetid på kun 15 minutters opladning. Jabra Elite 85h headset er designet til trådløs og kablet lytning og har også en mini-jack-indgang til kablet brug i tilfælde af tomt batteri.

Jabra Elite 85h Bluetooth-headset tilbyder op til 36 timers batterilevetid med aktiv støjreduktion.

Jabra Elite 85h: stor komfort, beskyttelse mod regn

På komfortsiden vedtager Jabra Elite 85h Bluetooth-headset et circumauricular design. Dens store puder har generøs polstring for at sikre optimal komfort selv efter lange timers brug. De er  dækket med et blødt syntetisk læder og behageligt at røre ved ører uden at trykke på dem. Praktisk er der en sensor på ørestykkerne, hvilket gør det muligt for Jabra Elite 85h-headset automatisk at aktivere musikafspilning, når du lægger det på ørerne og sætter det på pause, når du fjerner det.

Jabra Elite 85h Bluetooth-headset har beskyttelse mod regn og støv.

Komfortabelt og meget stilfuldt, Jabra Elite 85h Bluetooth-headset er en førsteklasses model, der fuldt ud kan nyde din musik på offentlig transport, i gymnastiksalen eller derhjemme. Dens lange batterilevetid på 36 timer med aktiveret støjreduktion eller 41 timer, når den er deaktiveret, garanterer, at du følger dig hele dagen og endda på dine længere ture.

Design
Headset type: Around-ear

Målinger

Højttalerfrekvensområde: 10 Hz til 20 kHz

Mikrofoner
6 x MEMS, 2 x ECM
Mikrofonfølsomhed: MEMS (-26 dBV / Pa), ECM-feedback (-32 dBV / Pa), MEMS fremad (-35 dBV / Pa)
Mikrofonfrekvensområde: MEMS (100 Hz til 8 kHz), ECM-feedback (200 Hz til 8 kH)
Mikrofonbåndbredde: MEMS, ECM-feedback, MEMS fremad (8 kHz)

Funktioner
Volumenkontrol og kontrol af lydafspilning og opkald til øretelefonen
Google Assistant-kompatibel, Alexa, Siri, samt mikrofon til håndfri telefoni
Skiftbar aktiv støjreduktion
iOS- og Android-kontrolapplikation
Automatisk afspilning og pause af musik

Bluetooth
Bluetooth 5.0 Bluetooth-profiler understøttet: HSP v1.2, HFP v1.7, A2DP v1.3, AVRCP v1.6, PBAP v1.1, SPP v1.2
Driftsområde: op til 10 m
Parrede enheder: op til 8
To enheder kan tilsluttes på samme tid

Indhold af kassen
Headsetkabel
30 cm USB-c kabel
120 cm mini-jack lydkabel

Flyadapter
Opbevaringskasse
Garanti og advarselshæfte

Batteri
Brugstid i musik og samtale: op til 41 timer (med ANC deaktiveret) / Op til 36 timer (med ANC aktiveret)
Standbytilstand: Ja
Standbytid:> 1 år (slukkes automatisk efter 72 timer)
Varighed opladning, fuld opladning med dedikeret USB-oplader (500 mA): 2,5 timer
15 minutter hurtig opladning : op til 5 timers batterilevetid

Generelle
dimensioner (HxBxD): 195 x 225 x 82 mm
Vægt: 269 g

Mere information
Farve Sort
Hovedtelefon Type Noise Cancelling, Over-Ear, Trådløs
Smart Home Amazon Alexa, Apple Siri - Apple HomeKit, Google Assistant
Mærke Jabra
Mere fra Jabra