Sort

iFi Audio Micro iDSD DAC Black Label

Hvid

Pro-Ject DAC Box E

iFi Audio Nano iDSD DAC Black Label

Lille og handy DAC baseret på Burr-Brown komponent. Et fund til dem, som elsker musik på farten i højeste kvalitet. 

Midlertidigt udsolgt
1.699,00 kr

Nano DAC i Høj Kvalitet

DAC enheden, iFi Audio Nano iDSD Black Label, er en mobil model med en high performance Burr Brown konverter og er kompatibel med HD lydfiler DSD, DXD og MQA. Den er udstyret med to hovedtelefonudgange, hvoraf den ene automatisk tilpasser impedansen af ​​hovedtelefonerne eller tilsluttede hovedtelefoner, takket være IEMatch-teknologien. Dens USB-indgang har fordel af iFi Audio iPurifier filtreringsteknologi. Med hensyn til S-Balanceret teknologi tilbyder den en lyd optimeret til konventionelle asymmetriske hovedtelefoner, tæt på genoprettelsen af ​​symmetriske hovedtelefoner.

Designet til at gå med en smartphone eller tablet, er iFi Audio Nano iDSD Black Label en kraftfuld bærbar lyd DAC med fremragende lydkvalitet. Dens ultrakompakte aluminiumhus indeholder en high definition Burr Brown-konverter, der kan arbejde med 32-bit kvantiserede filer med en frekvens på 384 kHz. Denne processor arbejder på native DSD- og DXD-filer uden forudgående konvertering takket være implementeringen af ​​en original AMR-teknologi.

Udstyret med en USB-port, der fungerer i asynkron tilstand, er iDSD Black Label iFi Audio Nano iDSD Audio DAC designet til at blive brugt sammen med en computer såvel som med en mobil lydafspiller, smartphone eller tablet iOS eller Android. Afspilning af lydfiler, herunder i DSD og DXD med høj opløsning, men også PCM HD er mulig med valg af analog lydudgang (RCA- eller mini-jack-hovedtelefonstik) eller digital (koaksial, begrænset til 192 kHz). Dens interne ur af AMR-oprindelse kommer fra telekommunikationsindustrien, hvis standarder er meget mere krævende end i den konventionelle industrisektor og gør det muligt at reducere digital støj og jitter betydeligt. Til dette formål har den fordel af AMR Zero Jitter Lite teknologi baseret på den berømte DP-777 AMR digital processor.

Udstyret med et lithium-polymer batteri har DAC audio iFi Audio Nano iDSD Black Label en autonomi på omkring ti timer under afspilning. Tilsluttet din smartphone eller Android-tablet ved hjælp af et OTG USB-kabel, kan du nyde din musik i high definition under de bedste forhold på alle dine rejser. 

En ægte gave til HD-musikelskere på farten, giver iDSD Black Label iFi Audio Nano iDSD Audio DAC uovertruffen ydeevne og fantastisk præstation på dette prisniveau.

Features

Konstruktion
Aluminiumsramme og hus
DAC Burr-Brown Bit-Perfect kompatibel med DSD og DXD
MQA kompatibel

Kompatible lydformater
PCM: 44,1 / 48 / 88,2 / 96 / 176,4 / 192/384 kHz
DSD: 2,8 / 3,1 / 5,6 / 6,2 MHz
DXD: 353/384 kHz
MQA

Filtre
PCM: Lyt (min. Faseoptimeret forbigående regime) / Mål (optimeret frekvensrespons)
DSD: Lyt (udvidet frekvensrespons, optimeret forbigående regime) / Mål (lavt støjniveau)
DXD: Bit-Perfect behandling
MQA: MQA-behandling

Hovedtelefon output målinger
Dynamisk område:> 109 dB (direkte udgang) og <107 dB (IEMatch output)
Effekt): 2x285 mW
Udgangsspænding:> 3,5 V / 20 mW (600 ohm),> 2,9 V / 285 mW (30 ohm) og> 1,7 V / 200 mW (15 ohm)
Outputimpedans: <1 Ω (Direkte) og <4 ohm (IEMatch)

Line output målinger
Dynamisk område:> 109 dB
DHT: <0,004%%
Line output spænding: 2,15 V
Outputimpedans: <240 ohm
Kanalseparation:> 99 dB

Tilslutningsteknologi
1x USB 2.0 port type A OTG (med IPurifier teknologi)
1x analog linjeudgang mini-jack
2x 3,5 mm mini-jack hovedtelefon udgange

Strømforsyning
Genopladeligt lithium-polymer batteri / USB-port genopladning og strømforsyning (DAC og forstærker arbejder altid på batteriet, selvom USB-porten er tilsluttet)
Batteriets levetid: ca. 10 timers afspilning
Strømforbrug: <3 W (læsning og genopladning af det samme batteri)

Generelle oplysninger
Dimensioner (bxhxp): 96 x 25 x 64 mm
Vægt: 139 g

Mere information
Farve Sort
Input AUX Minijack, USB
Mærke iFi