Monster Illuminessence Prism Ekstra Panaler

Monster Illuminessence Prism Ekstra Panaler

Sort

Canton GLE 30 Par Sort

Canton GLE 20 Par Sort

Reolhøjttalere fra Cantons GLE serie. Prisen er for et par. 

På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
Normalpris 3.599,00 kr Specialpris 1.999,00 kr

Reolhøjttalerpar i GLE serien

Højttalerne i GLE-serien er teknisk overbevisende og visuelt tiltalende: takket være disse egenskaber har de attraktive og alsidige GLE-modeller i mange år været blandt de mest populære højttalere i Europa. Nu har Canton fuldstændig revideret den succesfulde GLE-modelserie - både visuelt og teknisk. Tilbage er det stærke forhold mellem pris og ydelse og naturligvis den overbevisende gode Canton-lyd. De kompakte GLE 20-højttalere leverer den højeste lydydelse med meget stuevenlige dimensioner. Samtidig sikrer teknisk modne højttalerchassiser og dygtig lydtuning den bedste Canton-kvalitet og dermed langvarig lytteglæde. Nyt og unikt i denne pris- og størrelsesklasse: Titanium-højttalerdrivere til ren lytteglæde.

At stræbe efter den bedste lyd betyder en masse hårdt arbejde og brug af de nyeste teknologier. GLE-højttalerne nyder godt af de fremskridt, Canton hele tiden gør inden for højttalerudvikling, både visuelt og teknisk. Først og fremmest vil Canton gerne fremhæve fremragende titanium-drivere, som er blevet indarbejdet i den aktuelle GLE-serie.  Diskanthøjttalersystemet i aluminium-mangan med en 25 mm kuppel diskant, som giver GLE 20 fint opløste højder og en enormt detaljeret lyd, er veludviklet og gennemprøvet. Den ideelle partner er den kraftige 154 mm bas/mellemtone-driver med titaniumkegle, som kan gengive dybe toner kraftfuldt og præcist i den optimalt indstillede basreflexvolumen. Den lette, men ekstremt stive konus garanterer en afbalanceret og neutral mellemtone-gengivelse med en fremragende detaljeopløsning. Bass-mellemtone-driverne er udstyret med robuste polycarbonatkurve, kraftige magnetdrev og den nyeste generation af tredobbelt foldede bølge surrounds, hvilket gør det muligt for højttalerne at yde meget dynamisk med den laveste forvrængning. Den kompakte GLE 20-højttaler kan yde op til 40.000 Hertz - takket være den præcist beregnede og optimalt formede waveguide med ideel lydstråling selv til siderne af højttalerne.

GLE 20 2-vejs kompakthøjttalere med harmoniske proportioner og et neutralt og moderne design kan anvendes universelt: fritstående på de matchende LS 660-stativer, på en reol eller i en hylde. Bafflerne er malet sorte eller hvide, afhængigt af den valgte finish. De kompakte højttalere fås i "sort dekor", "hvid dekor" og "macassar dekor". De sorte, lydneutrale stofbetræk er magnetisk fastgjort til bafflerne. Den 29,5 centimeter høje, 17 centimeter brede og 26 centimeter dybe GLE 20 vejer omkring 4,5 kg.

GLE Serien

I GLE serien findes alt til et surround eller stereo setup: Reolhøjttalere, center, atmos, gulvstående og gulvstående med indbygget atmos. 

Specifikationer

Type

Compact speaker

Engineering Principle

2-way bass reflex

Nom. /Music power handling

70 / 130 watts

Frequency response

42…40.000 Hz

Crossover frequency

3.200 Hz

Woofer

1 x 154 mm (6.1''), Titanium (Wave surround)

Tweeter

1 x 25 mm (1''), aluminium-manganese

Nominal Impedance

4...8 ohms

Warranty

5 years

Dimensions (WxHxD)

17 x 29.5 x 27 cm
(6.7'' x 11.6'' x 10.6'')

Weight

4.6 kg

Available accessories

Loudspeaker stand LS 660

Carton Content

Canton GLE 20 (Pair)
Equipment feet
Fabric grill (black)
Manual

Packaging

36 x 50,5 x 38,5 cm (14,2" x 19,9" x 15,2")

Weight including packaging

10,8 kg
Mere information
Farve Sort
Højttaler Anvendelse Kompakt/Reolhøjttaler
Højttaler Type Passiv
Mærke Canton
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!