Sølv

Cambridge Azur 851N Network Player/DAC/Pre-Amp

Sort

Cambridge EVO 150 Netværksforstærker

Cambridge EVO 75 Netværksreceiver

Kraftig og stilfuld netværksreceiver med alle de populære streamingservices. 

På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
16.995,00 kr

Alt-i-en fra Cambridge

Den mindre bror til Cambridge EVO 150, Cambridge EVO 75 hi-fi-forstærkeren, er lige så alsidig med sine analoge og digitale indgange, herunder en HDMI ARC-indgang og en USB-A-port. Cambridge EVO 75-forstærkeren med Bluetooth aptX HD-, DLNA-, Chromecast- og AirPlay 2-teknologier giver også trådløs lyttekomfort. Adgang til utallige online musiktjenester som Qobuz, Tidal og Spotify Connect er også muligt på denne tilsluttede forstærker. Endelig giver den proprietære forstærkerteknologi en anstændig effekt på 75 W ved 8 ohm til at drive en række kompakte og små gulvhøjttalere.

Streaming og DLNA

Med Cambridge EVO 75 tilbyder den britiske producent en løsning, der er skræddersyet til at opfylde alle behovene hos moderne musikelskere. Cambridge EVO 75 er i stand til at bruge alle dine analoge og digitale kilder samt al din digitale musik. Sidstnævnte kan afspilles via StreamMagic APPen. Den kan kommunikere med DLNA/UPnP- og Roon Ready-servere til at afspille filer, der er delt på det lokale netværk fra en NAS-server eller computer. Den giver også adgang til en lang række internetradiostationer samt online musiktjenester som Qobuz (24-bit/192 kHz), Tidal (MQA) og Spotify Connect.

AirPlay 2, Chromecast og Bluetooth

Det er nemt at afspille musik gennem Cambridge EVO 75 fra en Apple-enhed (iPhone, iPod, iPad eller Mac) med AirPlay 2-understøttelse. Det kan også streames fra enhver anden enhed ved hjælp af Cambridge EVO 75's indbyggede Chromecast eller blot via Bluetooth. Understøttelse af Bluetooth aptX HD-codec sikrer, at du kan lytte til al din musik trådløst i den bedst mulige kvalitet.

Cambridge EVO 75 Tech

Multiroom

Med AirPlay 2- og Google Chromecast-integration kan Cambridge EVO 75 parres med en gruppe af højttalere eller enheder, der understøtter en af disse standarder. Det gør det muligt at nyde den samme eller forskellig musik i alle husets rum. Det er nemt at administrere multiroom-enheder fra lydindstillingerne på Apple-enheden for AirPlay 2 multiroom eller fra Google Home-appen for Chromecast multiroom (fås både til iOS og Android). Det kunne ikke være nemmere at nyde din musik i hele dit hjem. 

Ud over musikstreaming giver Cambridge EVO 75 dig også mulighed for at nyde alle dine kilder takket være de omfattende tilslutningsmuligheder. Den digitale sektion er godt forsynet med en optisk og koaksial indgang samt en HDMI ARC-port. Sidstnævnte gør det muligt at forbinde Cambridge EVO 75 med en fladskærm og få lydsporet til det program, der ses, og alle andre kilder, der er tilknyttet tv'et. Dette optimerer gengivelsen af filmlydspor samt nøjagtigheden af live-optrædener. 

Cambridge EVO 75 stereoreceiveren har også en USB-A-port til tilslutning af en USB-stick eller en ekstern harddisk. Denne indgang er forbundet med en ESS Sabre ES9016K2M-konverter, en topmodel, som den britiske producent har udvalgt for sin analytiske karakter og evne til at udtrække de mindste detaljer fra musikken. Den understøtter de fleste lydformater som ALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD, WMA, MP3, AAC, AAC, HE AAC AAC AAC+ og OGG. PCM-filer kan afspilles op til en meget høj opløsning på 32 bits / 384 kHz, og det samme gælder DSD-filer, som kan afspilles op til DSD256.

Cambrigde EVO 75 - Bagside

Analog Tilslutning

Den analoge del af Cambridge EVO 75-forstærkeren er ikke udeladt med en ubalanceret RCA-indgang til tilslutning af f.eks. en CD/SACD-afspiller, en forforstærket pladespiller eller en FM-tuner. Der er også en pre-out til brug som forforstærker i forbindelse med en ekstern effektforstærker. Endelig er højttalerterminalerne kompatible med kraftige kabler, bananstik og spadestik. 

2 x 75 watt

Cambridge EVO 75 er perfekt til at fungere med en lang række højttalere. Den anvender high-end komponenter, der er udvalgt af den britiske producent, for at bringe al din musik til live. Det starter med en overdimensioneret strømforsyning, der leverer strøm af høj kvalitet og sikrer en høj strømreserve. Forstærkningsdelen håndteres af de nyeste Hypex Ncore-moduler, der er udviklet af Hypex Electronics. De fungerer i klasse D for at sikre dynamisk, præcis lytning og en god, anstændig effekt. Cambridge EVO 75 kan levere op til 75 watt i 8 ohm, hvilket giver den mulighed for at drive mange kompakte eller små gulvhøjttalere. 

Skift Sider

Cambridge EVO 75 er bygget op omkring et metalchassis, der både er robust og en effektiv barriere mod elektromagnetisk interferens. Forstærkerens design er meget elegant med et stort 6,8" farvedisplay på frontpanelet. Displayet viser coveret og sporoplysningerne for de numre, der afspilles. For at sikre den bedst mulige pasform i ethvert interiør kan siderne på Cambridge EVO 75 tilpasses. For at opnå dette leveres Cambridge EVO 75 med to par paneler: et par i sort bølget metal for et moderne look og et par i egetræ for et mere vintage look. Det gør Cambridge EVO 75 ideel til enhver brugers præferencer og indretning. 

Cambridge EVO 75

Cambridge EVO 75 er en alsidig, højtydende enhed, der er en fantastisk løsning til at kombinere alle dine analoge og digitale kilder og til at nyde musik fra din computer, NAS eller online musiktjenester. For at opnå endnu bedre ydeevne fås Cambridge EVO 75 i en bedre udstyret version: Cambridge EVO 150. Denne storebror har 150 watt effekt til de mest krævende højttalere og har udvidede tilslutningsmuligheder med integration af en phono-indgang, USB-B-port, XLR-indgang og en anden optisk indgang.

Anmelderne Jubler

What Hifi 5 Stjerner

What Hifi har i 2021 anmeldt Cambridge EVO 75 og givet topkarakteren 5 stjerner: 

OUR VERDICT
The Evo 75 is a shining example of just how appealing a just-add-speakers streaming system can be

What Hifi, April 2021

Specifikationer

Design
6,8-tommers metalchassis på forsiden
Stort farvedisplay
Hypex Electronics Forstærkning
Tilpasselige sidepaneler: sort bølgepap eller lyst træ
ESS Sabre ES9016K2M DAC

Streaming
Bluetooth aptX HD-modtager
AirPlay 2 og Chromecast-kompatibel
DLNA-streaming
Tidal, Qobuz og Spotify Connect kompatibel
Roon Ready-certificeret
StreamMagic-kontrol-app til iOS og Android

Beskeder
Udgangseffekt: 75 W RMS i 8 ohm
Frekvensrespons: 20 Hz til 20 kHz (±0/-3 dB)
Max. strømforbrug : 400 W
Strømforbrug i standby: < 0,5 W

Bluetooth
Bluetooth 4.2
Profil: A2DP og AVRCP
Understøtter formater op til Bluetooth aptX HD

Understøttede formater
Lydformater: ALAC, WAV, FLAC, AIFF, AIFF, DSD, WMA, MP3, AAC, HE AAC AAC AAC+, OGG Vorbis og MQA
Optisk indgang: Op til 16/24-bit og 32-96 kHz, kun PCM
Koaksial indgang: Op til 16/24-bit og 32-192 kHz, kun PCM
USB-indgang: op til 32-bit / 384 kHz (asynkront) og op til DSD 256

Forbindelser
1x S/PDIF koaksial indgang
1x optisk indgang
1x HDMI ARC
1x USB-A
1x Ethernet RJ45-indgang
1x RCA-indgang
1x pre-out
1x subwoofer-udgang
IR-indgang
Skrueterminaler til højttalere
3,5 mm mini hovedtelefonudgang på forsiden

Indhold i pakken
Cambridge EVO 75 integreret forstærker
Strømkabel
Fjernbetjening + batterier
Tilpasselige sidepaneler x 2
Vejledning til hurtigstart

Generelt
Mål (BxHxD) : 317 x 89 x 352 mm
Vægt : 5 kg

Mere information
Farve Sort
Input Coaxial Digital, HDMI ind, Optisk Digital, RCA Analog, USB
Smart Home Works with Amazon Alexa, Works with Google Assistant
Trådløs teknologi AirPlay, Airplay 2, Bluetooth, Google Chromecast, ROON Ready, Spotify Connect, Tidal, Wifi, Qobuz
Radiotype Internet Radio
Mærke Cambridge
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!
Mere fra Cambridge