Cambridge EVO 150 Netværksforstærker

Kraftig og stilfuld netværksreceiver med alle de populære streamingservices. 

På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
18.995,00 kr

Alt-i-en fra Cambridge

Cambridge EVO 150 er en fuldt udstyret hi-fi-forstærker med et bredt udvalg af analoge og digitale indgange, herunder HDMI ARC og en USB-B-port, der understøtter 32-bit / 384 kHz og DSD256. Cambridge EVO 150-forstærkeren med Bluetooth aptX HD-, DLNA-, Chromecast- og AirPlay 2-teknologier giver også trådløs lyttekomfort. Adgang til utallige online musiktjenester som Qobuz, Tidal og Spotify Connect er også muligt på denne tilsluttede forstærker. Endelig giver den eksklusive forstærkningsteknologi en meget høj effekt på 150 W under 8 ohm til effektiv strømforsyning af ethvert par højttalere.

Vinder af de største priser

Cambridge EVO 150 har vundet alt hvad der er at vinde indenfor audio. 

Cambridge EVO 150 StreamerLyd & Billede - 6 stjerne ud af 6 mulige og "Specielt Anbefalet"
Alle de funktioner, du har behov for – og mere til. Gennemtænkt design og fantastisk lyd!
Cambridge Audio EVO 150 Streamer What Hifi - 5 stjerne ud af 5 mulige. 
Partnered with a pair of speakers, the Cambridge Audio Evo 150 is a capable and talented all-in-one system – one of the most exhaustively featured, best looking and highly intuitive examples of its kind.
Cambridge EVO 150EISA award 2021 - 2022: "Best Streamer Amplifier"

Streaming og DLNA

Cambridge EVO 150 er storebror til Cambridge EVO 75 og udmærker sig ved en højere forstærkningseffekt og en udvidet tilslutningsmulighed med en phono-indgang, en anden optisk indgang, en balanceret XLR-indgang og en USB-B-port. Med denne Cambridge EVO 150-forstærker tilbyder den britiske producent en løsning, der er skræddersyet til at opfylde alle behovene hos moderne musikelskere. Cambridge EVO 150 er i stand til at bruge alle dine analoge og digitale kilder, men også al din dematerialiserede musik. Sidstnævnte kan afspilles via StreamMagic-mobilapplikationen. Den kan kommunikere med DLNA/UPnP- og Roon Ready-servere for at afspille filer, der er delt på det lokale netværk fra en NAS-server eller computer. Den giver også adgang til en lang række webradiostationer samt online musiktjenester som Qobuz (24-bit/192 kHz), Tidal (MQA) og Spotify Connect. 

AirPlay 2, Chromecast og Bluetooth

Det er nemt at afspille musik gennem Cambridge EVO 150 fra en Apple-enhed (iPhone, iPod, iPad eller Mac) med AirPlay 2-understøttelse. Det kan også streames fra enhver anden enhed ved hjælp af Cambridge EVO 150's indbyggede Chromecast eller blot via Bluetooth. Understøttelse af Bluetooth aptX HD-codec sikrer, at du kan lytte til al din musik trådløst i den bedst mulige kvalitet.

Cambridge EVO 75 Tech

Multiroom

Med AirPlay 2- og Google Chromecast-integration kan Cambridge EVO 150 parres med en gruppe af højttalere eller enheder, der understøtter en af disse standarder. Det gør det muligt at nyde den samme eller forskellig musik i alle husets rum. Det er nemt at administrere multiroom-enheder fra lydindstillingerne på Apple-enheden for AirPlay 2 multiroom eller fra Google Home-appen for Chromecast multiroom (fås både til iOS og Android). Det kunne ikke være nemmere at nyde din musik i hele dit hjem. 

Cambridge EVO 150 stereoforstærkeren har også en USB-B-port, så den kan bruges som en USB DAC med en Windows- eller Mac-computer. Denne indgang er forbundet med en ESS Sabre ES9018K2M-konverter, en high-end model, som den britiske producent har valgt for sin analytiske karakter og evne til at udtrække de mindste detaljer fra musikken. Den understøtter de fleste lydformater som ALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD, WMA, MP3, AAC, AAC, HE AAC AAC AAC+ og OGG. PCM-filer kan afspilles op til en meget høj opløsning på 32-bit / 384 kHz, og det samme gælder DSD-filer, som kan afspilles op til DSD256. Det er også muligt at afspille disse filer fra et USB-stik eller en ekstern harddisk, der er tilsluttet Cambridge EVO 150's USB-A-port. 

Cambrigde EVO 150 - Bagside

Ubalanceret og balanceret indgang

Den analoge del af Cambridge EVO 150-forstærkeren er ikke udeladt, med en ubalanceret RCA-indgang og en balanceret XLR-indgang til rådighed. Dette gør det nemt at tilslutte f.eks. en CD/SACD-afspiller eller en FM-tuner. Det er også muligt at tilslutte en pladespiller takket være en phono-indgang med jordforbindelse. Der er også en forudgang, så Cambridge EVO 150 kan bruges som forforstærker i forbindelse med en ekstern effektforstærker. Endelig er højttalerterminalerne kompatible med kraftige kabler, bananstik og spadestik. 

Masser af kræfter

Cambridge EVO 150 stereo hi-fi-forstærkeren er perfekt til at fungere med en lang række højttalere. Den anvender high-end komponenter, der er udvalgt af den britiske producent, for at bringe al din musik til live. Det starter med en overdimensioneret strømforsyning, der leverer strøm af høj kvalitet og sikrer en høj strømreserve. Forstærkningsdelen håndteres af de nyeste Hypex Ncore-moduler, der er udviklet af Hypex Electronics. De fungerer i klasse D for at sikre dynamisk, præcis lytning og høj effektforstærkning. Cambridge EVO 150 kan levere op til 150 watt i 8 ohm, hvilket gør det muligt at drive selv de mest krævende højttalere uden problemer, og den kan også drive to par højttalere samtidig. 

Udskiftbare sider - to farver medfølger

Cambridge EVO 150-forstærkeren er bygget op omkring et metalchassis, der både er robust og udgør en effektiv barriere mod elektromagnetisk interferens. Forstærkerens design er meget elegant med et stort 6,8" farvedisplay på frontpanelet. Displayet viser coveret og sporoplysningerne for de numre, der afspilles. For at sikre den bedst mulige pasform i ethvert interiør kan siderne på Cambridge EVO 150 tilpasses. For at opnå dette leveres Cambridge EVO 150 med to par paneler: et par i sort bølget metal for et moderne look og et par i egetræ for et mere vintage look. Det gør Cambridge EVO 150 ideel til enhver brugers præferencer og indretning. 

Cambridge EVO 75


Specifikationer

Design
6,8-tommers metalchassis på forsiden
Stort farvedisplay
Hypex Electronics Forstærkning
Tilpasselige sidepaneler: sort bølgepap eller lyst træ
ESS Sabre ES9018K2M DAC

Streaming
Bluetooth aptX HD-modtager
AirPlay 2 og Chromecast-kompatibel
AirPlay 2 og Chromecast Multiroom
DLNA-streaming
Tidal, Qobuz og Spotify Connect kompatibel
Roon Ready-certificeret
StreamMagic-kontrol-app til iOS og Android

Udgangseffekt: 150 W RMS i 8 ohm
Frekvensrespons: 20 Hz til 20 kHz (±0/-3 dB)
Max. strømforbrug : 700 W
Strømforbrug i standby: < 0,5 W

Bluetooth
Bluetooth 4.2
Profil: A2DP og AVRCP
Understøtter formater op til Bluetooth aptX HD

Understøttede formater
Lydformater: ALAC, WAV, FLAC, AIFF, AIFF, DSD, WMA, MP3, AAC, HE AAC AAC AAC+, OGG Vorbis og MQA
Optisk indgang: Op til 16/24-bit og 32-96 kHz, kun PCM
Koaksial indgang: Op til 16/24-bit og 32-192 kHz, kun PCM
USB-B-indgang: op til 32-bit / 384 kHz (asynkront) og op til DSD 256

Forbindelser
1x XLR-balanceret indgang
1x S/PDIF koaksial indgang
2x optiske indgange
1x HDMI ARC
1x USB-A
1x USB-B (fungerer enten i klasse 1 eller 2)
1x Ethernet RJ45-indgang
1x RCA-indgang
1x phono-indgang med jordstik
1x pre-out
1x subwoofer-udgang
Triggerindgang og -udgang
Skrueterminaler til højttalere
RS-232C-stik
3,5 mm mini hovedtelefonudgang på forsiden

Indhold i pakken
Cambridge EVO 150 integreret forstærker
Strømkabel
Fjernbetjening + batterier
Tilpasselige sidepaneler x 2
Vejledning til hurtigstart

Generelt
Mål (BxHxD): 350 x 89 x 352 mm
Vægt : 5,3 kg

Mere information
Farve Sort
Input Coaxial Digital, HDMI ind, Optisk Digital, Phono, RCA Analog, USB
Smart Home Works with Amazon Alexa, Works with Google Assistant
Trådløs teknologi AirPlay, Airplay 2, Bluetooth, Google Chromecast, ROON Ready, Spotify Connect, Tidal, Wifi, Qobuz
Radiotype Internet Radio
Mærke Cambridge