0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Muvit

Muvit

Miljøvenligt hele vejen

Franske Muvit har i mange år lavet covers og tilbehør i højeste kvalitet. For nogle år siden traf de en beslutning om at blive et klimavenligt brand hele vejen igennem. Alt bliver certificeret og alt undersøgt for at finde de mest klimavenlige løsninger. 

1% til "for the planet"

Muvit donerer 1% af deres omsætning til den verdensomspændende organisation "1% for the planet", som kæmper for klimavenlige løsninger verdenen over. De 1% er målt på Muvits omsætning til jeres netværk af forhandlere og distributører. 

What We Do Best | 1% for the Planet from 1% for the Planet on Vimeo.

Muvit Bambootek

Bambootek

Muvit Bambootek er 100% biologisk nedbrydelige, lavet af naturlige materialer som bambusfibre og majsstivelse. Denne blanding er både smidig og resistent, hvilket sikrer maksimal absorption af stød og stråling i hverdagen.

Muvit Recycletek

Recycletek

Muvit har også designet covers, der er 100% genanvendte og genanvendelige, produceret ved hjælp af genbrugsplast. Knusning gør det muligt for Muvit at skabe granulater, som genindsprøjtes for at fremstille nye produkter. På denne måde forhindrer Muvit spild af fossil energi og fremmer kampen mod overforbrug.

Genanvenddt indpakning

Miljøvenlig indpakning

Kunsten at samle uden lim: En miljøidee skabt og licenseret af Muvit!

Selvom lim ikke forhindrer genbrug af materialer, har Muvit for Change sat sig selv den udfordringen med at designe emballage, der er 100% foldbar. Dette lettere design er lige så solid som andre emballagetyper.

Sorter faldende

   

1 til 12 af 36

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

   

1 til 12 af 36

  1. 1
  2. 2
  3. 3