0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

Test Sivga Phoenix Hifi Hovedtelefoner

By Par Lauriane 7 months ago 213 Views No comments

I dag tester vi Sivga Phoenix hi-fi hovedtelefonerne. Den mest prisvenlige af producentens udvalg af hovedtelefoner i "åbent" design. Den nyder godt af en god fremstillingskvalitet med en håndværksmæssig uovertruffen finish. Denne runde model har en høj følsomhed på 103 dB kombineret med en lav impedans på 32 ohm. Vil det vise sig at være lige så sødt som prisen på 2299 kr

Sivga Phoenix: Mærket

Sivga Electronic blev grundlagt i 2016 af Jian ZHOU og Rongchun PAN og er moderselskabet til Sivga Audio, hovedtelefonmærket, som vi tester i dag. Drevet af ønsket om at tilbyde kvalitets audiofile løsninger til overkommelige priser, udvikler og producerer Sivga Audio alle sine hovedtelefoner på sine egne fabrikker. Hver model er produceret af træ udvalgt for dets akustiske kvaliteter og nyder godt af skaller håndlavet af de bedste håndværkere.

Sivga Phoenix: Emballage og tilbehør

Sivga Phoenix hi-fi hovedtelefonerne leveres i en sort boks med dens reference, en tegning, der repræsenterer det og navnet på mærket. Et lille strejf af elegancekommer til, da boksens kanter nyder godt af et strejf af imiteret træfarve, der minder om hovedtelefonen.

Sivga Phoenix-headsettet leveres i emballage med dets billede, hvori vi finder et halvstift etui ledsaget af en lille stofpose, et aftageligt 2 x 2,5 mm kabel til 3,5 mm mini-jackstik og en adapter 3,5 mm til 6,35 mm jack.

Når vi åbner denne æske, opdager vi den halvstive sorte taske, der er kilet fast i en skumplade. Inde i dette etui er headsettet ledsaget af en lille hvid stofpose, et aftageligt kabel 2 x 2,5 mm til 3,5 mm 1,6 m i længden samt en 3,5 mm mini-jack til 6,35 mm jack-adapter.

Sivga Phoenix: Præsentation

Sivga Phoenix har et åben design og en god bredde og er udelukkende beregnet til stillesiddende brug. Derudover åbner dens lave impedans på 32 ohm forbundet med dens høje følsomhed på 105 dB op for alle muligheder i forhold til associerbare kilder. Hvis det selvfølgelig er muligt at forbinde din smartphone med den alene, understøttes den af en audiofil afspiller, en hovedtelefonforstærker eller endda en bærbar audio-DAC, så du får al den musikalske essens. Lige så smukt som det er behageligt, er det prydet med massive træskaller med håndlavede finish.

Komfort og byggekvalitet

På vægten spiller Sivga Phoenix i kategorien fjervægt-hi-fi-høretelefoner med sine 296 gram, som gør, at den hurtigt kan glemmes til fordel for musikken. Designmæssigt hviler de elegante træskrog på Sivga Phoenix med tykke puder beklædt med imiteret læder og fløjl på en metalvugge, der selv er forbundet med bøjlen via en drejeakse. Også af høj kvalitet er buen udstyret med et selvjusterende pandebånd for en perfekt fordeling af hjelmens vægt på hovedet. Sivga Phoenix hovedtelefonen sikrer dermed optimal komfort, selv efter mange timers brug. Denne minder os om Grado hi-fi hovedtelefoner i visse henseender.

Sivga Phoenix hi-fi hovedtelefonerne har et design af høj kvalitet, der bruger træ og metal til ørekopperne og pandebåndet.

Endelig nyder Sivga Phoenix open face-hovedtelefonen godt af eksemplarisk fremstillingskvalitet. Dens massive træskaller er bearbejdet af en CNC-maskine og nyder godt af håndværksmæssige finish, hvilket betyder, at hver model er unik.

Aftageligt kabel

Hver skal på Sivga Phoenix open face-hovedtelefonen har et 2,5 mm stik til at rumme det aftagelige 160 cm lange kabel.

Hver skal har et 2,5 mm stik til at rumme det aftagelige kabel, der følger med Sivga Phoenix-headsettet.

For enden af sidstnævnte finder vi et 3,5 mm mini-jack stik. Dette er også suppleret med en 6,35 mm adapter, der gør det muligt at forbinde en lang række kilder med Phoenix hi-fi hovedtelefonerne.

Bogstaverne "L" og "R" er selvfølgelig skrevet med store bogstaver inde i ørekopperne for at være sikker på at respektere kablets tilslutningsretning.

Sivga Phoenix: Nøglespecifikationer

Type: åben
Kobling: circumaural
Transducer: 50 mm, dynamisk
Frekvensgang: 20 Hz - 20 kHz
Impedans: 32 ohm
Følsomhed: 105 dB
Aftageligt kabel 2 x 2,5 mm til 3,5 mm 3,5 mm
adapter til 6, 325 mm
vægt 232 g

Sivga Phoenix: Implementering

Til denne test af Sivga Phoenix hi-fi hovedtelefonerne kombinerede vi den med iFi Audio Zen DAC V2 hovedtelefonforstærkeren og DAC tilsluttet vores Windows desktop computer for at bruge vores Qobuz afspilningslister (24 bit / 192 kHz) og FLAC filer gemt i intern hukommelse.

Sivga Phoenix: Lytte indtryk

Travis Scott & Kendrick Lamar - Goosebumps

Sivga Phoenix / iFi Audio Zen DAC V2-duoen sat til TrueBass-tilstand bringer denne sang til live! Her udnytter vi dyb bas med en nærmest fysisk fornemmelse, ret sjælden på en model, der dog er åben!

Metallica - Nothing Else Matters

Fra de første sekunder af stykket udnytter vi alle detaljerne i hver streng. Fra 40. sekund giver helheden os en dejlig stereofølelse med guitarernes stærke behagelige ekkoer.

Candy Dufler & Dave Stewart - Lily Was Here

Musikken transskriberes her med stor energi. Den nyder godt af utallige detaljer, især på guitaren (vi opfatter akkordskiftene) og med en klarhed, der passer perfekt til den, uden nogensinde at falde i fælden af sibilance.

Michael Bublé - Feeling Good

Temaet for denne sang? Åbningen af lydscenen! Den nyder godt af en fin bredde. Derudover kunne orkestret udgøre en fælde, hvor Føniks ikke falder: hvert element er på sin plads, intet instrument griber ind i et andet. Sivga Phoenix viser også dynamik gennem hele genfortolkningen af crooneren.

Norah Jones - Come Away With Me

På dette nummer drager vi fordel af et præcist og detaljeret lydbillede. Norah Jones stemme er transskriberet med en smuk sødme. Hver lydplan nyder godt af en flot lagdeling, vokal som instrumenter er perfekt skåret ud.

Sivga Phoenix: Til hvem?

Sivga Phoenix hi-fi-hovedtelefonerne er for alle, der ønsker at udstyre sig selv med en åben kvalitetsmodel for mindre end 2300 kr. Dets åbne design gør det muligt for den ideelt at transskribere maskinskrevne jazz-, akustiske og klassiske titler, men også stærkere stykker, forudsat at den er forbundet med en kraftfuld kilde, der er i stand til at forstærke bassen.

Sivga Phoenix: Konklusion

Lavet af træ, metal, imiteret læder og ledsaget af et aftageligt kvalitetskabel, ser det ud til, at det har alt til at holde i mange år. Når du lytter, er den meget behagelig og alsidig på betingelse af at den kombineres med en kraftfuld kilde, fortrinsvis udstyret med en kvalitets hovedtelefonforstærker eller DAC.

Vi kunne lide:

  • Komfort
  • Fremstillingskvalitet
  • Alsidighed
  • Aftageligt kabel

Vi ville gerne have

  • Et bredere lydbillede