Cambridge EVO 75 vs 150

Cambridge EVO 75 vs 150
Henter data... 7 view(s)

Cambridge EVO 75 vs 150

Cambridge Evo: et ambitiøst design

Cambridge Evo-serien er synonymt med evolution, transformation og forbedring. For Cambridge Audio, berømt engelsk mærke fra 1968, består denne opgave i at designe hi-fi-enheder på forkant med teknologien og med kompromisløst design. Fra disse kriterier blev Cambridge EVO 150 og Cambridge EVO 75 født, to integrerede alt-i-en forstærkere. De har meget til fælles, inklusive et tidløst og ambitiøst design. Disse to forstærkere anvender således en metalramme med en højde på 89 mm til en dybde på 352 mm og en atypisk bredde på 350 mm til Cambridge Evo 150 og 317 mm til EVO 75. Den hviler på en base i omvendt pyramide som synes at lade forstærkerne flyde i luften og giver dem en elegance, der er langt bedre end de sædvanlige massive fødder. Forsiden af Cambridge Evo 150 og Cambridge EVO 75 er dækket af en meget stor 6,8 tommer farveskærm, der viser den valgte kilde, samt cover og information om de titler, der aktuelt spilles.

Frontpanelet på Cambridge EVO 150 og Cambridge EVO 75 indeholder en stor 6,8-tommer farveskærm, der forstærker elegancen og brugervenligheden i disse nyeste generations forstærkere.


For at sikre en optimal tilpasning i ethvert interiør kan siderne på disse to forstærkere i Cambridge Evo-serien tilpasses. For at gøre dette inkluderer Cambridge EVO 150 og Cambridge EVO 75 to par paneler: et par i bølget sort metal, der giver det et moderne og meget diskret udseende og et par i egetræsfarvet træ til en afgjort mere vintage-stil.

Sidefladen på Cambridge Evo 150 og EVO 75 forstærkere kan tilpasses ved hjælp af de to medfølgende aftagelige plader.

Cambridge Evo: en komplet netværksafspiller

Udover det tilpassede design deler disse to forstærkere fra Cambridge Evo-serien også det samme netværksdrev. Ultra komplet, det er i stand til at bruge al din gemte musik. For at gøre dette er det afhængigt af APPen Cambridge StreamMagic, der giver adgang til musik, der deles på det lokale netværk i DLNA / UPnP og Roon Ready. Det giver også adgang til utallige internetradiostationer samt online musiktjenester Qobuz (24 bit / 192 kHz), Tidal (MQA) og Spotify Connect.

Cambridge Evo-forstærkerne kan afspille al din musik streamet i AirPlay 2, DLNA, Chromecast og Bluetooth aptX HD.

Musikstreaming på Cambridge Evo 150 og EVO 75 forstærkere kan også udføres ved hjælp af AirPlay 2 og Chromecast. Disse to standarder tillader også indsættelse af disse forstærkere i en gruppe højttalere eller enheder, der er kompatible med en af disse teknologier. Endelig kan streaming fra en smartphone, tablet eller computer også ske i Bluetooth aptX HD.

Cambridge Evo: ligheder, men ikke kun

Forskellene mellem Cambridge Evo 150 og Cambridge Evo 75 begynder at blive etableret, når du drejer forstærkerne. Blandt de almindelige indgange bekræfter HDMI ARC-indgangen disse forstærkers moderne karakter ved at tillade dem at blive koblet på et kompatibel tv- eller videoprojektor og hente lydsporet for det viste program. Der er også optiske indgange (to til Cambridge Evo 150 og en til Cambridge Evo 75), en koaksial indgang og en RCA-indgang. Cambridge Evo 150 går endnu længere med tilføjelsen af en afbalanceret XLR-indgang og en phono-indgang med jordforbindelse til tilslutning af en pladespiller.

Cambridge Evo 150 kendetegnes ved en endnu mere komplet forbindelse takket være integrationen af en phono-indgang, en anden optisk indgang, en USB-B-port og en XLR-indgang.

De to Cambridge Evo 150 og Cambridge Evo 75 forstærkere har også en USB-A-port til tilslutning af en USB-stick eller ekstern harddisk. De understøtter begge PCM-filer op til 32 bit / 384 kHz fra mange formater: ALAC, WAV, FLAC, AIFF, WMA, MP3, AAC, HE AAC AAC +, OGG Vorbis og MQA. Den indfødte afkodning af DSD-filer leveres også op til DSD 256. Konverteringen af disse filer er dog overdraget til to forskellige DAC'er: en ESS Sabre ES9016K2M-model til Cambridge Evo 75 og en ESS Sabre ES9018K2M, lidt mere effektiv, til Evo 150. Cambridge Evo 150 skiller sig også ud med tilføjelsen af en USB-B-indgang, der gør det muligt at bruge den som en USB DAC med en Windows- eller Mac-computer. Det understøtter derefter de samme filer som fra USB-A-porten.

Cambridge EVO 150 og Cambridge EVO 75 forstærkere spiller al din musik op til 32-bit / 384 kHz opløsning samt DSD 256-filer.

Cambridge Evo: en anden magt, men den samme musikalitet

Forstærkningssektionen i Cambridge Evo 150 bekræfter den mere assertive karakter af denne model med en kapacitet på 2 x 150 W RMS til 8 ohm mod 2 x 75 W RMS til 8 ohm for Cambridge Evo 75. Evo 150 er derfor mere komfortabel med krævende højttalere og kan endda samtidig give lyd til to par højttalere takket være A + B-terminaler sammenlignet med et enkelt par på Cambridge Evo 75. Forstærkningsteknologien er dog identisk med Hypex Ncore-moduler udviklet af Hypex Elektronik. Disse fungerer i klasse D for at garantere dynamisk, præcis lytning og en stor impulsrespons. De er også forbundet med en overdimensioneret strømforsyning for at give kvalitetsstrøm og garantere en høj energireserve.

Cambridge Evo 75 og Cambridge Evo 150 bruger den samme Hypex Ncore Class-D forstærkningsteknologi, men med forskellig watt, der passer til hver brugers behov.

Med Cambridge Evo 75 og Cambridge Evo 150 leverer den britiske producent to alsidige forstærkere, der kan tilknyttes enhver analog og digital kilde, men tillader også at lytte til musik fra filer fra en computer, fra en NAS eller online musik tjenester. Det ambitiøse og modulære design sikrer perfekt integration i ethvert interiør, mens den mere eller mindre stærke kraft letter valget efter dets behov. Cambridge Evo 75 er derfor beregnet til at blive parret med kompakte højttalere eller små søjler, mens Cambridge Evo 150 skiller sig ud som det bedste valg til krævende højttalere.

Senere på året fuldender den britiske producent Cambridge Evo-serien med Cambridge Evo CD, en afspiller, der kan afspille alle diske, og hvis æstetik blandes harmonisk med Cambridge Evo 75 og Cambridge Evo 150. Cambridge os lover derfor en række fremtiden, som ofte vil blive beriget med ny elektronik, altid mere effektiv.