Cambridge Audio præsenterer nye Alva TT V2 og Alva ST hi-res trådløse pladespillere på CES 2022

Cambridge Audio præsenterer nye Alva TT V2 og Alva ST hi-res trådløse pladespillere på CES 2022
Henter data... 5 view(s)

Cambridge Audio præsenterer nye Alva TT V2 og Alva ST hi-res trådløse pladespillere på CES 2022

De nye Alva-pladespillere, der blev afsløret for første gang på CES 2022 i Las Vegas, USA, bygger på succesen med den meget roste og innovative Alva TT - der blev lanceret i 2019 som verdens første aptX HD Bluetooth-pladespiller - og bakkes op af over 50 års ekspertise og erfaring fra Cambridge Audio med at lave fantastisk hi-fi, som musikelskere kan nyde.

Alva TT V2 og Alva ST pladespillerne vil være tilgængelige fra foråret 2022.

Alva TT V2 er perfekt til den moderne vinylelsker og er en opgraderet model af næste generation, mens ST kommer ind i serien for at give lytterne det bredest mulige udvalg og den største fleksibilitet. Begge modeller er designet til at levere utrolige niveauer af detaljer fra din pladesamling med et indbygget phonotrin baseret på Cambridge Audios prisbelønnede Alva Solo og Alva Duo phono-forforforstærkere, der bevarer den unikke varme lyd fra vinyl.

Vinylen er i fremgang og bliver mere og mere populær end nogensinde før i både Storbritannien og USA. Der blev solgt 4,8 millioner LP'er i Storbritannien i 2020, hvilket er en stigning på 10 % i forhold til året før og det højeste antal i 30 år ifølge en rapport fra British Phonographic Industry (BPI).

På samme tid voksede indtægterne fra vinylalbum 94 % til 467 millioner dollars i USA i 2021 ifølge Record Industry Association of America (RIAA).

Stuart George, administrerende direktør for Cambridge Audio, siger: "Den oprindelige Alva TT var verdens første aptX HD Bluetooth-pladespiller, og reaktionen på den oversteg alle vores forventninger. Den nye Alva TT V2 fortsætter med at kombinere bekvemmeligheden ved moderne streaming med den rige lytteoplevelse fra vinyl og tager hensyn til lytternes feedback fra den første pladespiller. Den helt nye Alva ST åbner denne oplevelse for en endnu bredere kreds af lyttere med sit konkurrencedygtige prisniveau."

Alva TT V2

Den nye Cambridge Audio Alva TT V2 er en pladespiller med direkte drev og indbygget omskiftelig phonotrin og aptX HD Bluetooth-streaming. Den førsteklasses Alva TT V2 er en high-end mulighed for seriøse audiofile, der også ønsker bekvemmeligheden ved trådløs streaming i høj opløsning, og den er den perfekte kombination af fantastisk lyd, avanceret teknologi og godt design.

Alva TT V2 beholder det originale Alva TT's direkte drevsystem med en tung aluminiumsplade og en pladetallerken af polyoxymethylen (POM), den forudinstallerede Alva MC-cartridge og den innovative aptX HD Bluetooth, der giver mulighed for 24-bit/48kHz hi-res streaming.

Nye funktioner omfatter en helt ny, forbedret tonearm med praktisk, aftagelig headshell (hvilket giver lytterne en nem opgraderingsvej) og omskiftelig phonotrin og Bluetooth - begge er en reaktion på den populære kundefeedback fra Alva TT's udgivelse.

Det omskiftelige phonotrin giver lytterne fleksibilitet og mulighed for at bruge Alva TT V2 sammen med phonotrinet i deres eksisterende stereoforstærker, samtidig med at det er nemt for dem at opgradere komponenterne i deres hi-fi-system med tiden. En af ændringerne i forhold til den oprindelige Alva TT er, at du nu kan slå Bluetooth-senderen fra, hvilket giver endnu flere valgmuligheder og bekvemmelighed for lytterne samt en kortere signalvej - hvilket igen betyder bedre lyd og mere energieffektivitet.

Features Alva TT V2:

 • Bluetooth aptX HD - Trådløs hi-res streaming til kompatible forstærkere, hovedtelefoner og højttalere. Placer pladespilleren hvor som helst.
 • Ny tonearm med aftagelig headshell - Sporer dine plader fejlfrit. Design med høj masse og lav resonans hjælper med at holde resonansen på et minimum.
 • Indbygget phonotrin - Intet behov for ekstra bokse. Hold din opsætning enkel.
 • Skiftbar phonostade - Fleksibilitet og valg af komponenter. Nem opgraderingsvej til hi-fi-system.
 • Forudinstalleret Alva MC Moving Coil-cartridge med høj ydelse - Uberørte musikalske detaljer. Ingen besværlig opsætning.
 • Direkte drev og plade med høj tæthed - Ensartet hastighed. Vibrationsresistent chassis for pitch-perfekt gengivelse af musik.

Alva ST

Cambridge Audio Alva ST er designet til nye vinylelskere og til dem, der ønsker at opgradere fra deres første pladespiller for at få en højere ydelse, og er den perfekte pladespiller til at nyde en voksende vinylsamling med en enestående lydkvalitet og et elegant design, der vil være et tilløbsstykke i ethvert rum.

Den nye Alva ST har mange af de vigtigste funktioner fra Alva TT V2 og bringer for første gang Cambridge Audios førsteklasses pladespillerydelse til prisklassen under 1.000 pund.

Alva ST er en remdrevet pladespiller med en 1 mm aluminiumsplade og et lag EVA til at absorbere vibrationer, der sidder oven på MDF, og den leveres forudinstalleret med en Audio Technica AT-VM95e Moving Magnet Cartridge - som kan udskiftes med en cartridge efter eget valg for nem opgradering.

Den har mange af de samme nøglefunktioner som den førsteklasses Alva TT V2: omskiftelig, indbygget phonotrin og trådløs aptX HD-streaming i høj opløsning, den samme nye tonearm og den stilfulde, minimale "Lunar Grey"-finish.

Features Alva ST:

 • Bluetooth aptX HD - Trådløs streaming i høj opløsning til kompatible forstærkere, hovedtelefoner og højttalere. Placer pladespilleren hvor som helst.
 • Ny tonearm med aftagelig hovedskal - Sporer plader med præcision. Design med høj masse og lav resonans hjælper med at holde resonansen på et minimum.
 • Forudinstalleret Moving Magnet Cartridge - Nem opsætning og opgraderingsvej.
 • Indbygget phonotrin - Intet behov for ekstra bokse. Hold din opsætning enkel.
 • Skiftbar phonotrin - Fleksibilitet og valg af komponenter. Nem opgraderingsvej til hi-fi-system.
 • Bæltedrev og trykstøbt aluminiumsplade - Reduceret motorinterferens. Vibrationsresistent chassis for pitch-perfekt gengivelse af musik.Cambridge Audio Alva TT V2 og Alva ST pladespillere vil være tilgængelige i foråret 2022

Comments
Smid en kommanter
Your email address will not be published