0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Sort Sort

Astell&Kern Kann Alpha

Hurtigt overblik

Audiofil lydafspiller fra Astell&Kern. 

Lagerstatus: Leveres fra vores franske lager - transittid 3 - 6 dage

8.999,00 kr

Detaljer

Bærbar Musikafspiller 

Astell&Kern KANN Alpha er en lækker afspiller udstyret med en dobbelt ES68AS DAC til bit-perfekt afspilning af PCM-strømme på op til 32 bits / 384 kHz og native DSD-afkodning på op til 11,2 MHz. Forstærkningsdelen af Astell&Kern KANN Alpha er udstyret med high-end komponenter, der leverer op til 12 V RMS balanceret (2,5 mm og 4,4 mm jackstik) og 6 V RMS ubalanceret (3,5 mm jackstik). Astell&Kern KANN Alpha er også kompatibel med Bluetooth aptX HD og LDAC til brug med hovedtelefoner eller Bluetooth-øretelefoner.

Astell&Kern KANN Alpha: Dual DAC ES9068AS

Astell&Kern KANN Alpha er designet med audiofile i tankerne og er udstyret med to Sabre ES9068AS DAC'er, en referencechip fra producenten ESS. Hver venstre og højre kanal i Astell&Kern KANN Alpha-afspilleren bruger sin egen DAC til en separat konvertering af kanalerne for at perfektionere konverteringen, sænke støjniveauet og reducere forvrængningerne til kun 0,0003% i ubalanceret og 0,0005% i balanceret. Den dobbelte DAC i Astell&Kern KANN Alpha er kombineret med et timing clock med høj præcision for at eliminere jitter og dermed optimere den glatte og præcise musikalske meddelelse. Takket være dette design kan Astell&Kern KANN Alpha audiofile afspiller tilbyde optimal konvertering af de fleste lydformater op til 32 bits / 384 kHz for PCM-strømme. Native afkodning af DSD-filer er også mulig op til DSD 11,2 MHz samt MQA-filer.

Hovedtelefonforstærkersektionen i Astell&Kern KANN Alpha har et afbalanceret design med brug af et højtydende forstærkermodul til hver kanal. Denne sektion er forbundet med tre hovedtelefonudgange: en 3,5 mm ubalanceret minijack-udgang, en 2,5 mm balanceret udgang og en 4,4 mm balanceret udgang. De enkelte udgange er isolerede for at begrænse interferens. Ud over den ekstraordinære musikalitet er den store fordel ved denne hovedtelefonforstærker den meget høje udgangseffekt. Udgangseffekten er 6 Vrms for den ubalancerede udgang og 12 Vrms for de balancerede udgange. Den audiofile musikafspiller Astell&Kern KANN Alpha kan således uden problemer drive de fleste hovedtelefoner og øretelefoner på markedet. Desuden kan Astell&Kern KANN Alpha's 3,5 mm minijack-udgang også bruges som en optisk Toslink-udgang til at tilslutte en ekstern DAC eller DAC-forstærker. 

Wifi Streaming

Den audiofile Astell&Kern KANN Alpha-afspiller kører på en version af Android 9.0, der er specielt optimeret til direkte overførsel af lydstrømme til DAC'en uden digital ændring. Integrationen af dette Android-system og WiFi gør det muligt at installere mange applikationer på Astell&Kern KANN Alpha HD-afspilleren. Når Astell&Kern KANN Alpha er tilsluttet WiFi, kan du lytte til mange online musiktjenester som Spotify, Qobuz, Deezer, Roon eller Tidal, med naturligvis understøttelse af MQA-filer for sidstnævnte. Endelig sikrer Astell&Kern KANN Alpha's kraftige 4-core-processor en problemfri browsing, selv med ressourcekrævende programmer.

Bluetooth

Ud over WiFi har Astell&Kern KANN Alpha audiofile afspiller også en Bluetooth-controller, der gør det lettere at streame musik til hovedtelefoner eller et par trådløse hovedtelefoner. Denne controller understøtter Bluetooth-codecs aptX, aptX HD og LDAC for at optimere transmissionshastigheden med kompatible kilder. Selvfølgelig understøttes også SBC- og AAC-codecs for at sikre et perfekt match med ethvert par hovedtelefoner eller øretelefoner. 

Astell&Kern KANN Alpha understøtter en lang række lydformater i høj opløsning som FLAC, WAV, WMA, AIFF op til 32-bit / 384 kHz samt DSD og MQA. Astell&Kern KANN Alpha audiofile afspiller har en intern hukommelse på 64 GB til at huse disse store filer. Det er muligt at udvide denne lagerhukommelse med et micro SD-kort med en maksimal kapacitet på 1 TB. Nok til at gemme flere tusinde sange!

Lang Batteritid

Astell&Kern KANN Alpha er let at bruge takket være den store 4,1" touchscreen med en opløsning på 720 x 1280 pixels. Det er altid hurtigt og intuitivt at navigere i menuerne og musikbiblioteket. Under lytningen kan lydstyrken justeres med stor præcision takket være det brede potentiometer på siden af Astell&Kern KANN Alpha. Endelig har Astell&Kern KANN Alpha et genopladeligt batteri med op til 14.30 timers autonomi, så den kan ledsage dig på alle dine rejser. Når batteriet er tomt, kan det oplades ved hjælp af USB C-porten. Denne praktiske port kan også bruges til at bruge Astell&Kern KANN Alpha som en USB DAC med en Windows- eller MAC-computer.

Astell&Kern KANN Alpha er en kraftfuld og alsidig audiofil afspiller, der giver dig mulighed for at nyde HD-musik op til 32 bits / 384 kHz og DSD 11,2 MHz med stor komfort og fantastisk musikalitet. Dens høje effektforstærkning kombineret med en tredobbelt hovedtelefonudgang (2,5 mm balanceret, 4,4 mm balanceret og 3,5 mm ubalanceret) sikrer optimal pasform og lydkilde til ethvert par hovedtelefoner.

Yderligere information

Input Nej
Stemmestyring Nej
Trådløs teknologi Bluetooth, Wifi
Radiotype Nej
Mærke Astell&Kern

Relaterede Produkter